(video) Discursul lui Vladimir Cebotari din sala de plen: „Nu s-a produs nicio infracțiune”

Democratul Vladimir Cebotari se apără și spune că nu este vinovat, iar ceea ce se încearcă acum este o intimidare.

Foto: UNIMEDIA

„De fapt mă adresez mai mult, nu doar dvs.. Judecățile sunt făcute demult și nu aici în sală. Am să mă adresez cetățenilor că nu am ce ascunde, nu e niciun secret în dosarul acesta. [...] Zilele acestea primeam foarte multe mesaje – să plec din țară, ce o să se întâmple. [...] Eu am venit intenționat în țară în speranța că îmi vor fi adresate întrebări, vom face clarificări, să vedem ce ilegalități am făcut eu și despre care nu știu nici eu”, a declarat Cebotari.

Deputatul a afirmat că știe de faptul că la indicațiile ministrului de Interne i-au fost verificate acțiunile din ultimii zece ani. Tot ce ar fi reușit să găsească sunt niște informații din surse publice: „Eu sunt acuzat că am fost membru al unei Comisii, care a acceptat de includerea unei taxe de modernizare în conținutul contractului care a fost semnat pentru concesionarea aeroportului Chișinău”.

Știrea se actualizează.

UNIMEDIA amintește că cu 53 de voturi, Parlamentul a votat ridicarea imunității parlamentare a deputatului Vladimir Cebotari, în urma solicitării procurorului general interimar, Dumitru Robu.


Pub