(video/update) Ultima oră! Reghina Apostolova, plasată sub control judiciar

(update 17:40) Judecătorii au emis pe cazul deputatei Reghina Apostolova - aplicarea măsurii de control judiciar, respingând solicitarea procurorilor.

(update 13:12) Magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, au plecat în deliberări. Decizia judecătorilor la demersul procurorului privind aplicarea mandatului de arest la domiciliu pe numele Reghinei Apostolova va fi anunțat la ora 17:00.

Susținătorii Partidului Șor, din nou, protestează în fața Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, în susținerea Reghinei Apostolova. De menționat că în aceste clipe magistrații axaminează demersul procurorului privind aplicarea mandatului de arest la domiciliu pe numele deputatei.

Foto: provincial.md

Reghina Apostolova nu este prezentă în sala ședinței de judecată. Dânsa este spitalizată de luni seara, după ce i s-a făcut rău în timpul audierilor la CNA.

Urmărește live protestul:

UNIMEDIA amintește că în cadrul ședinței Parlamentului de luni, 16 septembrie, deputatele Marina Tauber și Reghina Apostolova au rămas fără imunitate parlamentară. Astfel, Tauber a primit mandat de arest la domiciliu pe un termen de 30 de zile.

Iar astăzi, 19 septembrie, încă doi deputați ar putea rămâne fără imunitate parlamentară. Este vorba despre deputatul Șor, Petru Jardan, și deputatul democrat, Vladimir Cebotari.


Pub