Încă o promisiune realizată: Partidul ȘOR a instalat sistemul de iluminare stradală și la Furceni

Partidul Politic ȘOR este singura formațiune care își respectă angajamentele date în fața cetățenilor. O demonstrează și evenimentul din satul Furceni, raionul Orhei, care de la sfârșitul săptămânii trecute se bucură de sistem de iluminare stradală modern datorită unui proiect realizat la inițiativa liderului formațiunii, Ilan Șor. Proiectul prevede dezvoltarea infrastructurală a peste 100 de localități din țară.

Foto: ȘOR

Proiectul de iluminat public a adunat sute de săteni în centrul localității pentru a asista, la ceea ce ei consideră „o minune” de care nu au mai avut parte de peste 20 de ani.

Liderul Partidului ȘOR, autorul proiectului Ilan Șor le-a transmis locuitorilor satului Furceni un mesaj cu această ocazie, în care le-a promis că va continua dezvoltarea satelor din Republica Moldova.

„Vă felicit cu darea în exploatare a iluminatului stradal în satul dumneavoastră. Sunt fericit. Promit că satele voastre vor fi dezvoltate în continuare. O să construim drumuri, o să facem tot posibilul ca voi să trăiți în confort. Eu vă iubesc”, a declarat Ilan Șor.

Aceasta însă nu a fost singura surpriză de care au avut parte furcenenii. Vicepreședintele Partidului Politic ȘOR, Marina Tauber a anunțat că formațiunea își asumă și cheltuielile pentru energia electrică timp de patru ani. „ Comuna, locuitorii satului nu trebuie să simtă incomodități și să suporte costuri financiare suplimentare. Echipa Partidului „ȘOR”, în numele lui Ilan Șor, se angajează să achite cheltuielile pentru energie electrică utilizată pentru iluminatul stradal”, a promis Marina Tauber.

ȘOR / Sursa:ȘOR
ȘOR / Sursa:ȘOR
ȘOR / Sursa:ȘOR

Localnicii au apreciat surprizele și proiectele pe care le implementează la Furceni, dar și în alte sate echipa Partidului Politic „ȘOR”. Oamenii le sunt recunoscători lui Ilan Șor și formațiunii sale.

„ Să îi dea Domnul sănătate lui Șor, îi bravo. Dacă ar fi să se mărească fracțiunea asta lui Șor, e un sentiment de bucurie, că este cineva care retrăiește pentru popor”, spune un localnic.

„S-a schimbat, mult s-a schimbat. E mult mai frumos. În întuneric e mult mai ușor pentru un om bătrân să meargă, pentru un copil mic. Mulțumit, Domnului Ilan Șor și întregii echipe”, adaugă altcineva.

„Chiar din prima seară când s-a aprins, am auzit chiuială în mahală. Chiuia lumea de bucurie. Datorită Partidului Politic ȘOR asta s-a întâmplat, noi o să îl susținem pe viitor.”

Partidul ȘOR a anunțat în luna aprilie că-și asumă ample proiecte de dezvoltare infrastructurală a celor 104 localități din circumscripțiile 18 și 19 și deja sistemul de iluminare publică a fost dat în exploatare în zeci de sate.

Iluminarea stradală este doar o parte a unui amplu proiect anunțat de Partidul ȘOR, privind dezvoltarea infrastructurii celor 104 localități, acolo unde formațiunea și reprezentanții acesteia - Ilan Șor și Marina Tauber - au învins în scrutinul parlamentar din 24 februarie. Urmează reparația drumurilor, iluminarea stradală, implementarea proiectului “Capitalul matern”, reparația școlilor, a grădinițelor, dar și deschiderea punctelor medicale, a farmaciilor și magazinelor sociale în fiecare localitate.

De menționat că Furceni este a 4-a localitate unde au fost deja realizate lucrări de modernizare a infrastructurii în cadrul programului anunțat anterior. Lucrări au loc acum și în alte zeci de localități din cele 104.


// console.log('no ads situation')