/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Deputata Reghina Apostlova se va afla sub control judiciar pentru 30 de zile

missing
19 septembrie 2019, ora 18:05

Deputata Reghina Apostolova a fost plasată sub control judiciar pentru un termen de 30 de zile. Decizia a fost luată azi de magistrații de la Judecătoria sectorului Ciocana. 

Procurorii anticorupție au solicitat pentru Reghina Apostlova 30 de zile de arest la domiciliu, dar judecătorii au respins recursul acestora.

Ieri, la aceeași Judecătorie, deputata Marina Tauber a fost plasată în arest la domiciliu, de asemenea, pentru 30 de zile.

Cele două deputate au fost reținute luni, la Orhei, la scurt timp după ce au rămas fără imunitate parlamentară. Acestea sunt bănuite de implicarea în schemele de devalorizate a sistemului bancar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram