image
Sursa foto: libertatea.ro

Orlando, orașul în care sunt cinci din 10 cele mai frumoase parcuri de distracție din lume

În orașul Orlando, din statul american Florida, se află cinci din cele mai frumoase parcuri de distracție din lume.

Orlando este capitala parcurilor de distracții în opinia utilizatorilor site-ului de sfaturi pentru călătorii TripAdvisor.

Cu 200.000 de locuitori, orașul Orlando este recunoscut pentru atracțiile sale turistice. În acest oraș se află cinci din cele mai frumoase parcuri de distracție din lume.

Islands of Adventure – face parte din compexul Universal Orlando resort și a fost ales drept cel mai frumos parc de distracții din lume pentru cel de-al cincilea an consecutiv. Aici se găsesc atracții precum Jurrasic Park sau Harry Potter, printre multe altele.

Magic Kingdom Park – și-a deschis proțile în anul 1971. Este emblematic pentru pasionații de lumea Disney și pentru focurile de artificii.

Universal Studios Florida – atracțiile sale se bazează pe lumea din filme precum „Bărbați în negru” sau „Mumia”, dar și din seriale de televiziune precum „Familia Simpson”. Aranjat ca un platou de filmare, Universal Orlando atrage turiști din toată lumea.

Disney Animal Kingdom – parcul se ocupă de conservarea naturii și de animale. Printre numeroasele atracții din acest parc se află o călătorie cu trenul spre Everest și safari în Africa.

SeaWorld – Aici apa este în centrul atenție. De la călătorii cu barca la tobogane cu apă și piscine cu valuri, turiștii au parte de distracție pe cinste. De asemenea, acvariile reprezintă o altă atracție pentru vizitatori.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: