Reacția Președinției la acuzațiile lui Ilan Șor către Igor Dodon

Președinția susține că nu comentează acuzațiile aduse șefului statului, Igor Dodon, de către Ilan Șor prin intermediul unei înregistrări video.

Foto: UNIMEDIA

Într-o declarație pentru UNIMEDIA, purtătoarea de cuvânt a președintelui, Carmena Sterpu, a declarat că Președinția „nu comentează” învinuirile liderului Partidului „Șor”, Ilan Șor.

Amintim că, ieri, 17 septembrie, liderul Partidului Politic ȘOR, Ilan Șor a distribuit o adresare pe contul său de Facebook, în care îl critică dur pe președintele Igor Dodon, îl califică drept „fricos” pentru că a decis să lupte cu femeile.

„Vreau să mă adresez către Igor Dodon, pe care îl respectam, cu care am petrecut mult timp, pe care îl consideram bărbat. Ieri, ai demonstrat nu doar faptul că nu ești bărbat, dar ești un laș ticălos. Doar un laș ticălos poate ridica mâna la doua femei, una care ar putea să îți fie mamă, iar alta fiică. La două femei nevinovate”, a declarat Ilan Șor.

„Tu ai acționat ca un terorist, care a luat ostatici două femei. Atacurile tale la oamenii mei sunt o satisfație proprie. Nu are nicio legătură cu legea”, a mai adăugat Șor în adresarea sa.

UNIMEDIA amintește că deputatul Ilan Șor a fost anunțat în căutare în toate țările, pentru arest și extrădare. Dosarul său este vizibil în sistem în toate cele 194 de state, fiind acceptat de birourile Interpol.

Reamintim că, deputatele din fracțiunea parlamentară a Partidului Șor Marina Tauber și Reghina Apostolova au fost reținute la 16 septembrie curent, la Orhei.


Pub