(video) Vladimir Cebotari susține că este urmărit, filat și interceptat la comanda lui Năstase: „Câteodată SIS, altă dată la indicațiile ministrului de Interne”

Candidatul Partidului Democrat (PD) la funcția de primar al capitalei, Vladimir Cebotari, susține că este urmărit, filat și interceptat. Totodată, deputatul democrat susține că aceste acțiuni sunt efectuate la comanda ministrului de Interne, Andrei Năstase, cât și de Serviciul de Informații și Securitate (SIS).

Foto: UNIMEDIA

„Eu văd cum sunt filat, cum vin mașinile și filmează, la indicațiile concrete ale unui ministru. Câteodată SIS, altă dată la indicațiile ministrului Năstase. Uneori, apropo, cu mașini care nu neapărat fac parte din cadrul MAI”, a declarat Vladimir Cebotari în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Deocamdată, niciuna din părțile menționate nu a venit cu un comentariu în acest sens.

UNIMEDIA amintește că la data de 14 iunie, site-ul de investigații Rise.md a publicat o listă de persoane care au fost interceptate de către forțele de ordine. Astfel, zeci de persoane, printre care jurnaliști, membrii ai Platformei DA și persoane din societatea civilă au fost supuse interceptărilor telefonice.

Iar la data de 8 august, Procuratura Generală a inițiat trei procese penale în cauza dată.


Pub