(video) Este un record! Cea mai mare adunare de modele Bentley – 1321 de maşini

Bentley a înregistrat un nou record în cadrul Concursului de Eleganţă Salon Privé care se desfăşoară anual în preajma palatului Blenheim din Marea Britanie. Într-un singur loc, reprezentanții brandului au reușit să adune 1.321 de automobile, de la cel mai vechi model EXP2 până la cel mai nou concept EXP 100 GT!

Foto: autoblog.md

Bentley continuă să-și sărbătorească cei 100 de ani de la apariţie și este implicat activ în diverse evenimente. Ca parte a Salon Privé, britanicii au decis să organizeze anume în această locaţie Bentley Drivers Club Annual Rally, făcând posibil ca proprietarii a practic tuturor modelelor istorice şi contemporane să se adune într-un singur loc.

În total s-au strâns 1.321 de automobile. Cel mai vechi datează încă din 1920, linia celor moderne a fost reprezentată de noul Continental GT, iar viitorul mărcii l-a arătat conceptul uimitor EXP 100 GT, care a debutat în premieră publică în Marea Britanie. Vezi ce model exclusiv a mai fost prezentat, dar şi detalii despre un anunţ, pe AutoBlog.MD


Pub