Octavian Țîcu îi propune lui Andrei Năstase să rămână la șefia MAI: „Ai pornit o reformă pe care trebuie să ți-o asumi”

Octavian Țîcu îl îndeamnă pe Andrei Năstase să rămână la șefia Ministerului de Interne și astfel, să îi ofere lui mai multe șanse de a câștiga lupta pentru fotoliul de primar al capitalei. Declarația a fost făcută după ce deputatul a anunțat că își va înainta candidatura pentru alegerile locale din 20 octombrie.

Foto: UNIMEDIA

„Am un apel către colegul și prietenul meu Andrei Năstase, care vrea să-și anunțe mâine candidatura, să se înregistreze. Andrei, eu te-am susținut și anul trecut și cred că faci un lucru remarcabil la Ministerul de Interne. Ai pornit o reformă pe care trebuie să ți-o asumi cu demnitate și curaj și să continui acest lucru în cadrul MAI și să oferi, împreună cu Partidul Demnitate și Adevăr șansa să putem câștiga această bătălie împotriva Partidului Socialiștilor”, a menționat Octavian Țîcu.

Tot astăzi, Țîcu a anunțat că părăsește fracțiunea Platformei DA și că va rămâne deputat independent în Blocul ACUM. Reamintim că pe 6 septembrie, Blocul ACUM l-a desemnat pe Andrei Năstase drept candidat pentru șefia capitalei, la alegerile locale din octombrie.


Pub