Accident cu 30 de răniți în Italia
Externe 18 septembrie 2019, 16:12 | 803

Cel puțin 30 de persoane, majoritatea elevi, au fost rănite după ce un autobuz a ieşit de pe carosabil, în centrul Italiei. Amănunte despre acest accident aflați din următorul grupaj de știri.

ITALIA Potrivit presei italiene, accidentul s-a produs pe un drum provincial, după ce şoferul autobuzului a încercat să evite coliziunea cu un autoturism, care ar fi intrat pe contrasens. Autobuzul a ieşit de pe carosabil şi a lovit un copac. În urma impactului, 24 de persoane au fost transportate la spital. O adolescentă de 17 ani este în stare gravă. Autorităţile cercetează cazul.

STATELE UNITE Accident cu multe semne de întrebare în Statele Unite. O maşină a intrat în faţada hotelului Trump Plaza din orașul New Rochelle, statul New York, iar mai multe persoane au fost rănite ușor. Presa americană scrie că imediat după impact, șoferul a ieşit din automobil şi s-a așezat pe o canapea, în interiorul hotelului, fără să spună un cuvânt. A fost deschisă o anchetă pentru a stabili dacă a fost vorba despre un act deliberat sau nu.

ITALIA Patru oameni au murit după ce barca cu motor, în care se aflau, s-a izbit de stânci lângă un port din Veneția. Autoritățile din peninsulă au anunțat că victimele sunt doi cetățeni italieni și doi britanici. Unul dintre bărbații care și-a pierdut viața era un pilot ce încerca să stabilească un nou record de viteză între Monte Carlo şi Veneţia. 

Opinia ta contează. Comentează!