20:01:56 25.04.2024
Stiri

O tânără a murit după ce mama sa i-a trimis zeci de emoticoane cu fețe furioase la postările ei de pe Facebook

Știri 18.09.2019 19:59 Vizualizări1677 Autor: Ziarul National
O tânără a murit după ce mama sa i-a trimis zeci de emoticoane cu fețe furioase la postările ei de pe Facebook


O tânără britanică a suferit o insuficiență cardiacă și a murit la câteva zile după ce mama sa i-a trimis din greșeală sute de emoticoane cu fețe supărate la o postare pe Facebook, scrie Daily Mail.

După o noapte la circ, Shabina Miah, în vârstă de 33 de ani, a încărcat un videoclip pe contul său de Facebook. Mama sa a văzut postarea și a încercat să-i dea like, dar o defecțiune la telefon a făcut să trimită emoticon cu fața furioasă și mai mult, l-a multiplicat de sute de ori.

„În sâmbătă seara, ea a ieșit la un concert și a două zi s-a dus la circ. Eram pe iPad când am văzut că a postat pe Facebook un videoclip de la circ și am încercat să-i dau „like”, dar a apărut un chip furios. Am apăsat din nou pentru a schimba, dar am văzut că au apărut sute de fețe furioase. Ea a interpretat totul greșit și m-a blocat”, a povestit Angela în timpul unei audieri în instanță.

După aceea, tânăra a refuzat să-i răspundă la telefon mamei sale când aceasta a sunat-o pentru a-i explica. A doua zi, Angela s-a dus să-i vadă fiica pentru a-i explica ce s-a întâmplat, dar în urma discuției cele două au ajuns să se certe și mama a plecat.

În următoarea zi, Shabina a fost găsită moartă în pat de mama ei care a mers din nou la ea pentru a vorbi. Testele au arătat că a suferit insuficiență cardiacă congestivă.

Shabina, cunoscută sub numele de Shaz, avea mai multe probleme medicale suferind de depresie și diabet și a luat înainte de a se culca o supradoză de insulină. Testele au arătat și că tânăra avea cocaină în organism.

„Este clar că Shabina folosise cocaină înainte de moartea ei, pentru a-și calma starea de spirit, dar nu există dovezi care să sugereze că a luat o cantitate excesivă”, a explicat medicul legist care a efectuat autopsia.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md