17:32:28 19.04.2024
Stiri

Liderul Partidului Popular Român, REPROŞURI la adresa lui Ţîcu. Ultimul i-a cerut sprijinul lui Ţurcanu, pentru a nu admite să câştige socialiştii Chişinăul

Electorala 2014 18.09.2019 21:10 Vizualizări4391 Autor: Ziarul National
Liderul Partidului Popular Român, REPROŞURI la adresa lui Ţîcu. Ultimul i-a cerut sprijinul lui Ţurcanu, pentru a nu admite să câştige socialiştii Chişinăul Facebook


Liderul Partidului Popular Român, Vlad Ţurcanu, este nemulţumit de faptul că Octavian Țîcu ar fi ales să se asocieze cu Partidul Unităţii Naţionale, în perspectiva participării la alegerile pentru funcţia de primar general al capitalei.

"Ocravian Ţîcu își vede de cariera sa politică. Îi reproșez că a inițiat o acțiune pe cont propriu, în loc să pună cauza pe primul loc. Mai rău: este sfătuit prost să se asocieze după aceasta cu PUN de către niște oameni care nici măcar nu-l respectă - ei doar vor să se reinventeze și să se căpătuiască pe seama sa. Dar dacă Șalaru a reușit performanța să-i coboare ratingul lui Traian Băsescu în R. Moldova, de ce ne-am aștepta ca de această dată să fie altfel?", scrie acesta pe Facebook.
Ţurcanu spune că mai importantă este "consolidarea unei forțe politice care să țină piept războiului hibrid declanșat de Federația Rusă, prin interpușii săi, împotriva R. Moldova".

"Imaginați-vă, unora le arde de scheme politice într-o asemenea situație critică, cu socialiștii instalați în funcțiile-cheie din stat, asistați într-un mod aproape incoștient de către ce-a fost odată Blocul ACUM. Ce lecții ne oferă istoria în asemenea cazuri?", a întrebat Ţurcanu.

De menţionat că Ţîcu a declarat astăzi, după ce a anunţat că părăseşte fracţiunea PPDA şi candidează pentru Primăria Chişinău, că a purtat discuţii cu Vlad Ţurcanu şi că speră că partidul acestuia îl va sprijini. De asemenea, Țîcu a discutat cu liderul liberal-democraților, Tudor Deliu, în vederea susținerii unei "alianțe pentru Chişinău".

Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md