/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Marina Tauber, plasată în arest la domiciliu pentru 30 de zile

missing
18 septembrie 2019, ora 19:47

Deputata Marina Tauber a fost plasată în arest la domiciliu pentru un termen de 30 de zile. Decizia a fost dictată de magistrații de la Judecătoria sectorului Ciocana. 

Solicitarea procurorilor anticorupție a fost un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

La rândul său, avocatul Marinei Tauber Iulian Balan zice că va contesta decizia de azi a instanței la Curtea de Apel.

Mâine, instanța urmează să se pronunțe și în privința măsurii preventive pentru parlamentara Reghina Apostolova, pentru care procurorii cer 30 de zile de arest la domiciliu.

Cele două deputate din fracțiunea Partidului Șor au fost reținute acum două zile, la Orhei, la scurt timp după ce în plenul Parlamentului s-a votat pentru ridicarea imunității lor de deputat. Ele sunt bănuite de implicare în schema de devalorizare a sistemului bancar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram