marți, 23 aprilie, 2024
17.7 C
Chișinău
Acasă Advertoriale ALFA 4 produsul nou al anului 2019 – semănătoarea, care efectuează lucrul garantat și vă economisește banii

ALFA 4 produsul nou al anului 2019 – semănătoarea, care efectuează lucrul garantat și vă economisește banii

0
ALFA 4 produsul nou al anului 2019 – semănătoarea, care efectuează lucrul garantat și vă economisește banii

Semănătoarea inovațională de cereale ALPFA 4 cu brăzdare dublu-disc și cu o singură urmă de semănat se utilizează la semănatul cerealelor, boboaselor și culturilor cu semințe mici. Semănatul are loc cu introducerea simultană a îngrășămintelor minerale și compactarea solului.

Semănătorile de cereale cu introducerea îngrășămintelor ALFA 4 prezintă noua generație de semănători care corespund cerințelor actuale de lucru și posedă o gamă întreagă de avantaje constructive, printre care vom menționa următoarele:

Buncărul mărit

Semănătoarea ALFA 4 este echipată cu un buncăr mărit pentru semințe și îngrășăminte, volumul acestuia ajungând la 1752 de litri (semințe – 1080 litri, îngrășăminte – 672 litri).

Oțel european

Toate elementele constructive ale carcasei, precum și celelalte părți ale semănătoarei ALFA 4 sunt confecționate din oțel european calitativ. Cadrul prezintă în sine o construcție voluminoasă sudată care asigură rigiditatea și siguranța.

Camera de semănat din materiale polimerice

Construcția specială a camerei de semănat permite realizarea semănatului oricărui tip de culturi în intervalul normei de semănat de la 1,5 până la 400 kg/ha.

Variator fără trepte

Cutia de viteze fără trepte (variator) garantează reglarea simplă și sigură a normei de semănat și de introdus îngrășăminte.

Tehnologia MINI-TILL

Construcția semănătorii, greutatea acesteia fiind de 3300 kg (fără semințe și fără îngrășăminte), precum și mecanismul de apăsare a brăzdarelor la sol asigură presiunea la sol de 120 kg, ceea ce garantează semănatul la adâncimea precisă atât a semințelor, cât și introducerea îngrășămintelor într-un sol tare.

Bara de remorcare

Construcția unicală a barei noi de remorcare (2 în 1) permite trecerea în câteva minute de la starea de lucru a semănătorii la starea de transportare și invers.

Tehnologia vopsirii prin pulverizare

Uzina posedă o linie de vopsire prin pulverizare din Danemarca. Această tehnologie asigură acoperirea calitativă cu lacuri și vopsele pentru o perioadă de exploatare de până la 8 ani.

Butucul brăzdarului este nementenabil

Construcția nouă a butucului brăzdarului nu solicită deservirea acestuia și asigură siguranța și ermeticitatea acestui nod, mărind de 2 ori termenul de exploatare (în comparație cu construcția veche).

Agropiese TGR – dealerul oficial al uzinei ELVORTI (fosta Cervona Zirca) în Republica Moldova. Această uzină din Ucraina, are o istorie de 145 ani, produce o gamă mare de utilaje pentru semănat și de prelucrat solul și propune o bună calitate la un preț avantajos.