Breaking News

image
Sursa foto: border.gov.md

Tehnică și mărfuri în valoare de 150 de mii de lei, fără acte de proveniență, reținute; Erau ticsite într-un microbuz

Tehnică și mărfuri de uz casnic în valoare de circa 150 de mii de lei, fără acte de proveniență, au fost reținute de forțele de ordine, după ce au fost depistate într-un microbuz.

Echipa mobilă a Direcției regionale NORD a înregistrat un caz de transport ilicit de mărfuri, valoarea bunurilor se ridică la 150 de mii de lei.

În baza unei informații operative, patrula Direcției a desfășurat mai multe acțiuni pe linia prevenirii și combaterii trasportului ilegal de bunuri pe segmentul din responsabilitatea Sectorului Poliției de Frontieră Lipcani.

Ca rezultat, la verificarea unui mijloc de transport de model Mercedes Sprinter, oprit în trafic pe traseul Criva-Lipcani, polițiștii de frontieră au depistat tehnică și marfă de uz casnic.

Conducătorul auto, un conațional de 54 de ani, nu a putut prezenta niciun act de însoțire sau de proveniență a mărfii. Mai mult, acesta a refuzat să dea declarații și să coopereze cu angajații Poliției de Frontieră.

Conform procedurii legale marfa a fost ridicată și plasată în camera de păstrare a corpurilor delicte din cadrul SPF Lipcani. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o amendă contravențională.

Noutăţile partenerilor

comentarii: