image
Sursa foto: jurnal.md

Renato Usatâi candidează pentru funcția de primar la Bălți: „Trebuie să continuăm ceea ce am început” // VIDEO

Liderul formațiunii „Partidul Nostru”, Renato Usatâi, candidează pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Acesta a depus astăzi dosarul pentru înregistrarea în campania electorală.

„Trebuie să continuăm ceea ce am început și sunt sigur că vom reuși. Timp de patru ani, cetățenii au fost martori cum au încercat să ne distrugă, dar am rezistat datorită bălțenilor”, a declarat Renato Usatâi.

Liderul formațiunii „Partidul Nostru” a precizat că a acceptat să intre în cursa pentru primăria municipiului Bălți la rugămintea mai multor cetățeni.

„Înțeleg că mulți dintre concurenți văd în orașul Bălți drept un loc unde pot să-și construiască business-ul. Din momentul în care am devenit primar în 2015, aceste „construcții” s-au stopat”, a adăugat Usatâi.

Acesta a promis o campanie electorală corectă și i-a îndemnat pe oponenții săi să facă același lucru.

„Doar îi rog pe toți să avem o campanie curată. Noi nu o să umblăm cu speculații, vă promit că o să fim cei mai corecți, așa cum am fost și în alte campanii electorale”, a mai spus liderul formațiunii „Partidul Nostru”.

Amintim că, la alegerile locale din 2015, Renato Usatâi a câștigat detașat cu 72,46% din voturi la Bălți, iar în 2018 acesta a depus cerere de demisie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: