Primele detalii despre primul SUV Ferrari: un nou şasiu, compatibilitate cu patru motorizări şi patru locuri pentru pasageri

Un an în urmă, Ferrari a confirmat oficial dezvoltarea primului său SUV, dar, cu excepția faptului apariției sale iminente, informații despre mașină atunci nu a fost făcute publice. Acum, despre viitorul model au început să apară detalii.

Inginerul-şef Ferrari Michael Leiters a spus câte ceva despre proiect într-un interviu exclusiv pentru colegii de la Autocar.

Foto: autocar.co.uk

Modelul, care ar putea avea cel mai probabil formele unui coupe, va fi construit pe baza unei noi platforme modulare, pe care motorul va fi poziţionat pe puntea din faţă, iar cutia de viteze pe cea din spate (schemă cunoscută sub denumirea de transaxle).

Acest şasiu va fi, de asemenea, utilizat pentru supercar-urile clasice ale companiei (de exemplu, acelaşi urmaş pentru Ferrari GTC4 Lusso), astfel încât el va avea proprietăţi de redimensionare, schimbare a gărzii la sol și va fi compatibil cu diferite unităţi de propulsie. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub