Un grup de tineri din Cahul, reținut după ce oamenii legii au depistat droguri în mașina acestora

Un grup de tineri din municipiul Cahul, cu varste cuprinse între 20-34 ani au fost reținuți, aseară, în jurul orei 23:00, de către angajații Inspectortului de poliție Cahul, în urma efectuării unor măsuri de investigație. Potrivit oamenilor legii, tinerii s-au deplasat în Chișinău cu scopul de a procura droguri, anume, „metanfitamina”.

Foto: UNIMEDIA

Astfel, în urma efectuării percheziției flagrante, în baza cauzei penale conform art.217 al.3 lit."d, în automobilul de model „Dacia Logan”, pe banchetele din față a fost depistată și ridicata o substanță de culoare alba cu miros specific, împachetată în trei benzi adezive, ostensive improvizate pentru fumatul marijuanei, precum și cele din metal pentru întrebuințarea „metanfitaminei”.

Conform Inspectoratului de Poliție Cahul, persoanele au fost reținute la întorcerea în municipiul Cahul, iar bănuiții recunosc vina integral.

Substanțele ridicate de polițiști urmează a fi remise spre examinare chimica în cadrul DTC „Sud”, fiind organizat volumul necesar de acțiuni pentru atragerea suspecților la răspundere, conform aer.217 aliniat 3 lit.b.


Pub