Ultima oră: Viorel Morari a fost restabilit în funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție

Procurorul General interimar, Dumitru Robu, a semnat Ordinul de restabilire în funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție a Viorel Morari.

Foto: UNIMEDIA

„Restabilirea în funcție a avut loc ca urmare a tranzacției de împăcare amiabilă, în rezultatul acțiunii în contencios administrativ”, se arată într-un comunicat.

Prin urmare, de astăzi interimatul funcției de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție, exercitat de către Eduard Varzar, încetează de drept.

UNIMEDIA amintește că la 26 aprilie curent, la adresa redacției a venit o scrisoare prin care Viorel Morari este acuzat că ar ajuta un mai multe persoane în soluționarea dosarelor penale.

Fostul procurorul-șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, a demisionat ca urmare a acuzațiilor publice ce i s-au adus prin intermediul unor scrisori anonime expediate presei și misiunilor diplomatice.

De asemenea, menționăm că după ce cererea de demisie din funcție a Procurorului-șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, a fost semnată de către Procurorul general, Eudard Harunjen, prin același ordin, Morari a ocupat o altă funcție în cadrul Procuraturii Generale.


Pub