(video) Ilan Șor, din Israel, vorbește despre lașitatea lui Igor Dodon: „Ieri ai demonstrat nu doar faptul că nu ești bărbat, dar și că ești un laș ticălos”

Liderul Partidului Politic ȘOR, Ilan Șor a distribuit o adresare pe contul său de Facebook, în care îl critică dur pe președintele Igor Dodon, pe care îl califică drept „fricos” pentru că a decis să lupte cu femeile. Totodată, el se adresează și cetățenilor, dar și membrilor echipei sale, cerându-le să fie uniți și să apere democrația în Republica Moldova.

„Vreau să mă adresez către Igor Dodon, pe care îl respectam, cu care am petrecut mult timp, pe care îl consideram bărbat. Ieri, ai demonstrat nu doar faptul că nu ești bărbat, dar ești un laș ticălos. Doar un laș ticălos poate ridica mâna la doua femei, una care ar putea să îți fie mamă, iar alta fiică. La două femei nevinovate”, a declarat Ilan Șor.

„Tu ieri ai acționat ca un terorist, care a luat ostatici două femei. Atacurile tale la oamenii mei sunt o satisfație proprie. Nu are nicio legătură cu legea”.

Ilan Șor a mai adăugat că în loc să facă drumuri și să majoreze bugetul, Igor Dodon își reglează conturile cu două femei.

Liderul Partidului ȘOR i se adresează cu un mesaj similar și liderei PSRM Zinaida Greceanîi, căreia îi reproșează că i-a permis lui Igor Dodon asemenea acțiuni, inclusiv în privința unei foste colege – Reghina Apostolova.

Politicianul menționează că la 24 februarie fiecare cetățean a votat pentru anumite idealuri. „Dar nimeni nu a votat pentru revenirea în 1937, ca în Moldova cineva să-și bată joc ca acum. Nimeni nu a votat pentru transformarea lui Dodon în monstru”, a declarat Ilan Șor.

El îi îndeamnă pe cetățeni, dar și pe membrii formațiuni sale să-și unească eforturile și să apere țara de dictatură. „Blocul Acum și PSRM au născut un monstru, dar noi îl vom învinge. Foarte curând situația se va schimba”, dă asigurări Ilan Șor.

Precizăm că președintele Igor Dodon nu a venit cu o reacție în urma acestor acuzații.

UNIMEDIA amintește că deputatul Ilan Șor a fost anunțat în căutare în toate țările, pentru arest și extrădare. Dosarul său este vizibil în sistem în toate cele 194 de state, fiind acceptat de birourile Interpol.

Reamintim că, deputatele din fracțiunea parlamentară a Partidului Șor Marina Tauber și Reghina Apostolova au fost reținute ieri, la Orhei.


Pub