Usatîi la Bălți: cei corupți au două variante și ambele sunt proaste pentru ei

by D M
Distribuiti mai departe...

Funcționarii din Bălți, care în lipsa lui Renato Usatîi au revenit sau încearcă să revină la vechile scheme de corupție, pot opta, în următoarele zile, pentru una din două variante. Prima – să depună cerere de demisie din funcție, iar a doua – să se autodenunțe organelor de drept. 
 
Despre aceasta a declarat la Bălți Renato Usatîi, după ce și-a depus dosarul la autoritatea electorală pentru a fi înregistrat în calitate de candidat la funcția  de primar al Capitalei de nord.
 
Usatîi a menționat că presupunerile sale se bazează pe informațiile primite recent și care se referă la câțiva conducători din cadrul Întreprinderii Municipale „Asociația Piețelor”.
 
Candidatul la funcția de primar al mun. Bălți a declarat că modernizarea piețelor din oraș, care a fost realizată  grație eliminării schemelor ilegale, reprezintă pentru el o mândrie. După venirea lui Usatîi la putere în Bălți, în 2015, veniturile generate de piețele din oraș au ajuns la cifra anuală de 9 milioane de lei, fapt ce a permis reconstruirea acestora. Usatîi a mai declarat că nu va permite nimănui să minimizeze succesele orașului Bălți în sfera combaterii corupției, iar acolo unde vine el, acest flagel nu poate exista prin definiție. 
 
Sursa: BTV.MD
 
 


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...