Mașinile AutoBlog.MD Street Show: Porsche 911 GT3 RS va fi duminică în Piața Marii Adunări Naționale

AutoBlog.MD Street Show este tot mai aproape. În această duminică vă așteptăm în Piața Marii Adunări Naționale începând cu ora 12:00 pentru a admira cele mai tari automobile din Republica Moldova.

Și iată unul dintre ele – Porsche 911 GT3 RS! Acest model este unul dintre cele mai râvnite la nivel mondial de către fanii mărcii, fiind dezvoltat de specialiștii Porsche ca un model perfect pentru curse. Creat în centrul Porsche din orașul Weissach, 911 GT3 RS a fost gândit pentru a fi livra performanțe uluitoare folosind un motor natural aspirat de 4.0 litri ce produce 520 de cai putere!

Exemplarul 911 GT3 RS este singurul care circulă pe drumurile din Republica Moldova, iar cu puțin timp în urmă a fost testat de echipa AutoBlog.MD!

Aceasta este prima apariție publică a acestui model în cadrul unui eveniment auto local! 

Acum vă invităm și pe voi să admirați acest exemplar pe viu! Duminică, 22 septembrie 2019, nu ratați AutoBlog.MD Street Show! Vă așteptăm de la ora 12:00 în Piața Marii Adunări Naționale! Puteţi afla detalii şi/sau să vă confirmaţi prezenţa şi pe Pagina Evenimentului!

Vezi şi: Mașinile AutoBlog.MD Street Show: Audi S5 Sportback va fi duminică în Piața Marii Adunări Naționale

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise