image
Sursa foto: colaj jurnal.md

Sinteza INP: 28 de accidente rutiere soldate cu patru morți, înregistrate în ultimele zile

28 de accidente rutiere au avut loc doar în ultimele zile în Republica Moldova. În urma accidentelor, 34 de persoane au ajuns la spital cu diverse traumatisme iar patru oameni au decedat.

Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, în acest sfârșit de săptămână au fost depistate peste 1.100 de încălcări și s-au produs 28 de accidente rutiere, soldate cu 34 de persoane traumatizate și patru decedate.

Amintim că în dimineața zilei de ieri un angajat al Serviciului Vamal a decedat după ce mașina în care se afla a fost lovită de trenul Chișinău-Odesa în apropiere de localitatea Varnița, raionul Anenii Noi.

Un alt accident soldat cu o persoană decedată a avut loc ieri noaptea pe traseul raionului Rezina, unde un tânăr de 18 ani a murit pe loc după ce mașina în care se afla s-a izbit într-un copac din cauza viteztei excesive, iar alțte trei persoane se află în stare gravă la spital.

Totodată, potrivit INP, în ultimele zile 540 de șoferi au condus cu viteză excesivă, 27 au fost depistați în stare de ebrietate, iar 19 nu dețineau permis de conducere.

Noutăţile partenerilor

comentarii: