Participanții la cursa gratuită „Fun Run” vor primi un tricou cadou

Pe 29 septembrie, la Chișinău va avea loc cel de-al cincilea „Maraton Internațional Chișinău” în cadrul căruia, conform tradiției, se va desfășura cursa distractivă în masă de 1,5 km „Fun Run by Iute Credit”.

Foto: www.marathon.md

Îmbracă haine confortabile sau costume amuzante, ia familia, prietenii, colegii și rudele cu tine și participați împreună la „Fun Run by Iute Credit” – participarea este gratuită. În plus, fiecare participant va primi cadou un tricou de marcă și o mulțime de impresii plăcute, deoarece „Fun Run by Iute Credit” nu este o cursă de dragul rezultatelor, ci una distractivă.

Vino pe 29 septembrie în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), participă la cursa în masă împreună cu toată lumea și sprijină participanții la „Maratonul Internațional Chișinău”!

Traseul cursei „Fun Run by Iute Credit” este următorul: participanții vor începe să alerge din PMAN, de-a lungul blv. Ștefan cel Mare spre str. V. Alexandri. Apoi, vor coti spre str. Mitropolitul Varlaam și vor alerga de-a lungul acesteia spre str. Pușkin și apoi - spre Arcul de Triumf.

Dacă dorești să participi la partea competitivă a „Maratonului Chișinău”, poți să alegi o distanță și să te înregistrezi aici!

Pentru mai multe informații despre maraton, accesează site-ul marathon.md.


// console.log('no ads situation')