(video) FRANKFURT 2019: BRABUS introduce o pereche de scaune individuale spate pentru noul G-Class

Confortul interior dintr-un G-Class a fost redefinit de atelierul BRABUS! O pereche de scaune individuale spate sau cum le numesc germanii din Bottrop – BRABUS premium bucket seat – stabilesc noi standarde în ceea ce privește confortul călătoriei și designul interior.

Opţiunea combinată cu o consolă centrală dedicată a debutat pe noul BRABUS 800 WIDESTAR şi a fost încă o premieră pe standul atelierului de la Salonul Auto de la Frankfurt.

Foto: autoblog.md

Designerii BRABUS care se ocupă de interioare au înlocuit bancheta stoc cu două scaune profilate care oferă numeroase caracteristici de confort, cum ar: ajustări electrice multi-contur, memorie, ventilare şi încălzire. Despre posibilitatea de a le dota cu masaj nu se specifică, însă pentru nişte bani în plus orice dorinţă ar putea deveni reală.

Între cele două scaune noi a fost instalată şi o consolă centrală dezvoltată de BRABUS, individuală de cea dintre scaunele din primul rând, care este acoperită cu aceeași piele în același design ca și restul interiorului. Şi este mai mult decât o simplă cotieră confortabilă. Află mai multe şi vezi cum arată, pe AutoBlog.MD


Pub