Stanislav Pavlovschi și-a dat demisia din funcția de vice-președinte al Platformei DA: Misiunea mea în politică este îndeplinită

Stanislav Pavlovschi a anunțat că și-a dat demisia din funcția de vice-președinte al Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevăr și s-a retras definitiv din partid.

Foto: Stanislav Pavlovschi/Facebook

Jurist de profesie, acesta susține că a avut trei obiective de îndeplinit în momentul în care s-a implicat în lupta politică: „debarcarea pe calea prevăzută de Constituție a regimului uzurpator, promovarea tineretului în poziții cheie în stat și reformarea profundă a sistemului de drept din Republica Moldova”, pe care le consideră îndeplinite.

Pavlovschi a precizat că va continua activeze „într-o capacitate mai specifică mie, ca jurist, ca avocat, ca specialist în domeniul protecției drepturilor omului și ca activist civic.”

În același context, politicianul a ținut să își exprime mulțumirile față de „camarazii” de partid, pe care i-a asigurat că pot conta pe susținerea sa „orice s-ar întâmpla și orice s-ar spune”.

Stanislav Pavlovschi și-a anunțat demisia din funcția de vice-președinte al Platformei DA / Sursa:Stanislav Pavlovschi/Facebook
Stanislav Pavlovschi și-a anunțat demisia din funcția de vice-președinte al Platformei DA / Sursa:Stanislav Pavlovschi/Facebook

UNIMEDIA amintește că Stanislav Pavlovschi și-a dat demisia din funcția de Ministru al Justiției la sfârșitul lunii iunie, la doar două săptămâni după investire, iar în locul său a fost înaintată candidatura Olesei Stamate.

Stanislav Pavlovschi este un jurist din Republica Moldova. Acesta este şi unul dintre fondatori și deţine funcţia de vice-președinte al Partidului Politic Platforma DA.


Pub