(video) Reacția Marinei Tauber și Reghinei Apostolova, după ce procurorul general interimar a solicitat ridicarea imunității acestora

Deputatele ȘOR, Marina Tauber și Reghina Apostolova, susțin că nu este o surpriză și că se așteptau la o astfel de solicitare din partea procurorului general interimar, Dumitru Robu. „De 3 luni așteptam asta”, a declarat Reghina Apostolova.

„...din acest motiv nu este ceva neașteptat. De ce nu a fost solicitată ridicarea imunității tuturor deputaților care sunt menționați în Kroll 1 și Kroll 2. Noi vom colabora cu ancheta. Noi, ca și Marina Tauber, noi nu am furat nimic. Nu avem de ce să ne temem”, a menționat Apostolova.

De asemenea, și Marina Tauber a declarat că se aștepta la acest fapt, iar vinovat s-ar face Igor Dodon, care ar fi cerut ridicarea imunității. Tauber a dat garanții că nu au de gând să fugă.

„Noi o să mergem la comisia juridică, o să dăm comentarii și o să răspundem la toate întrebările. Noi nu ne temem de ridicarea imunității. Am devenit deputat în Parlament nu pentru imunitate. Am trăit toți acești ani fără imunitate așa o să trăiesc în continuare”, a adăugat Tauber.

UNIMEDIA amintește că astăzi, 16 septembrie, procurorul general interimar a cerut ridicarea imunității Marinei Tauber și Reghina Aposlova.


Pub