Ilan Șor critică actuala guvernare
Politic 16 septembrie 2019, 15:35 | 1230

Ilan Şor, care este dat în urmărire națională și internațională, a apărut într-un nou video, în care critică actuala guvernare. În opinia preşedintelui partidului care îi poartă numele, în primele 100 de zile de aflare la putere, autoritățile nu au făcut nimic bun pentru oamenii de rând. Solicitaţi de Jurnal TV, reprezentanții serviciului de presă al executivului au spus că nu comentează declarațiile lui Șor.

În acelaşi timp, Ilan Șor se laudă cu lucrurile pe care le-ar fi făcut în primele 100 de zile ale mandatului său de primar al oraşului Orhei.

Reprezentanții serviciului de presă al executivului ne-au spus că nu comentează declarațiile lui Șor, iar raportul de 100 de zile de guvernare va fi prezentat public în data de 24 septembrie. Amintim că, în iunie 2017, Ilan Șor a fost condamnat de prima instanță la şapte ani şi jumătate de închisoare în dosarul jafului bancar. El a fost lăsat în libertate până la pronunțarea unei decizii definitive, dar nu avea dreptul să plece din Republica Moldova. Între timp, Șor a devenit deputat din partea formațiunii sale, iar la mijlocul lunii iunie, după ce Partidul Democrat a renunţat la putere, el a părăsit Republica Moldova şi s-ar afla acum în Israel. Pe lângă dosarul fraudei bancare, în prezent, Şor este cercetat penal și pentru trecerea ilegală a frontierei de stat, infracțiune pedepsită cu până la doi ani de închisoare. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie