15:54:24 28.03.2024
Stiri

Sturza îl ia în RĂSPĂR pe „evanghelistul” Năstase. „Cum poți să cazi în derizoriu, „crucificându-l” pe Hristos în MAI. Atunci când ajungi într-o funcție publică înaltă, te cam ia valul și, câteodată, ți se ÎNTUNECĂ mințile”

Politică 16.09.2019 11:31 Vizualizări3669 Autor: Ziarul National
Sturza îl ia în RĂSPĂR pe „evanghelistul” Năstase. „Cum poți să cazi în derizoriu, „crucificându-l” pe Hristos în MAI. Atunci când ajungi într-o funcție publică înaltă, te cam ia valul și, câteodată, ți se ÎNTUNECĂ mințile”


Decizia ministrului Afacerilor Interne, Andrei Năstase, de a instala un crucifix în holul instituției pe care o conduce de trei luni, este criticată și de fostul premier Ion Sturza, după ce a fost ironizată de mai mulți internauți.

„La Chișinău a apărut un mare evanghelist - Andrei Năstase! - sau cum poți să cazi în derizoriu, „crucificându-l” pe Hristos în Ministerul de Interne”, scrie Sturza pe Facebook.

„Recunosc din propria experiență, atunci când ajungi într-o funcție publică înaltă te cam ia valul și, câteodată, ți se întunecă mințile... Dar și trepădușii din jur sar ca necuratul cu tot felul de trăsnăi. Și eu nici n-am reușit să-mi încălzesc fotoliul, că în presă a apărut o „biografie" desenată de un consilier de care li s-a făcut jenă și curcilor din satul natal! Credinciosul, Țarul, salvatorul, educatul și prosperul...

Citește și: VIDEO // RĂSTIGNIRE în sediul MAI, la cererea lui Năstase: „Polițiștii, carabinierii, salvatorii, toți cei care poartă uniforma R. Moldova nu ar putea mișca nici măcar un grăunte fără puterea lui Dumnezeu și a Sfintei Cruci”

Cred că și mai penibile au fost prosoapele, pâinea cu sare și umblatul cu lumânarea prin biserici. Cu timpul am înțeles, atunci însă... Eu am o atitudine specifică față de popimea șefă, de „fațadă”, mai puțin evlavioasă (sau deloc), dar plină de sine, amatoare de mersedesuri, sarmale și dolce vita”, menționează fostul premier.

De asemenea, sursa citată subliniază că are un profund respect față de părinții, călugării, enoriașii care și-au dedicat viața credinței.

„Zilnic își duc propria cruce, învață, suferă, pătimesc. Andrei, credința noastră e în taina noastră, Hristos e în sufletul nostru, nu pe pereții unei instituții unde păcatul e la ordinea zilei. Și îl depășim prin ceea ce gândim și ce facem, nu prin pactul cu... sculptorul zilier de moaște false”, a conchis Sturza.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md