Sergiu Litvinenco, despre posibila candidatură a lui Vladimir Cebotari la șefia capitalei: „Întrebarea este dacă Cebotari va depăși sau nu „performanța” lui Babuc din 2015 – 2%”

Deputatul Blocului ACUM, Sergiu Litvinenco, a comentat posibila candidatură a lui Vladimir Cebotari din partea Partidului Democrat pentru funcția de primar al capitalei. Astfel, parlamentarul se arată pesimist față de câștigul lui Cebotari la cârma municipalității.

Foto: UNIMEDIA

„Partea bună e că vom vedea în sfârșit ”susținerea” pe care o are PD-ul în Chișinău - ca până acum au tot apelat la ”independenți”, fie ”susțineau necondiționat” candidatul proeuropean. Întrebarea este dacă Cebotari va depăși sau nu ”performanța” lui Babuc din 2015 – 2%...”, a scris Sergiu Litvinenco pe pagina sa de facebook.

Sergiu Litvinenco / Sursa:Sergiu Litvinenco/facebook

Amintim candidatul Partidului Democrat din Moldova (PDM), la șefia Primăriei municipiului Chișinău, la alegerile locale generale din 20 octombrie curent, va fi Vladimir Cebotari, scrie Realitatea.md.

Democratul însă a comentat pentru mai multe surse mass-media acest zvon, unde nici nu a confirmat, nici infirmat, despre candidatul PD-ului.


Pub