(video) Candidații delegați de Partidul Socialiștilor pentru funcția de primar în mai multe orașe ale țării

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) s-a lansat astăzi, 15 septembrie, oficial în campania electorală. În acest sens, socialiștii și-au delegat candidații pentru funcția de primar în mai multe orașe din țară. Printre conducerea de vârf a partidului, la eveniment a fost prezent și președintele Igor Dodon.

Foto: UNIMEDIA

„În câteva săptămâni vor avea loc alegerile locale, care le așteaptăm toți cetățenii. Oamenii vor schimbări, gospodari adevărați, oameni profesioniști, patrioți. Oamenii așteaptă drumuri, bune, apă, canalizare, școli, grădinițe. Viitorul Republicii Moldova este legat exclusiv de PSRM. 2019 este anul victoriei noastre. Suntem obligați să câștigăm. Începând de astăzi, vă întoarceți în teritorii și munciți. Vă îndemn să învingem pentru Republica Moldova. Cu doamne ajută!”, a declarat Igor Dodon în debutul ceremoniei.

„Echipa noastră este prezentată în toate localitățile. Astăzi vom veni cu un mesaj puternic: că mergem să renaștem Republica Moldova. Începând cu ziua de astăzi vom prezenta toți candidații. Acolo unde au fost, sunt și vor fi socialiștii, va fi și dezvoltare”, a menționat deputatul PSRM, Vlad Batrîncea.

PSRM a prezentat persoanelor invitate la eveniment un spot video electoral în care Igor Dodon este actorul principal. În prima parte a videoului au fost trecute în revistă toate laudele pentru partid, însă câteva minute au fost dedicate și fostei guvernări.

„Anul 2019 a fost un an crucial, am pus capăt unui regim oligarhic. Cea mai grea perioadă a procesului de constituire a unui stat de drept încă avem să muncim. Am demonstrat o nouă viziune politică”, a declarat președinta Pralamentului, Zinaida Greceanîi.

Cu luare de cuvânt a venit și Ion Ceban, care a fost prezentat ca viitorul primar de Chișinău.

„Noi toți suntem Moldova. Pentru mine este o mare responsabilitate și onoare pentru această delegare pentru a candida la funcția de primar de Chișinău. Voi face tot posibilul ca să învingem și vom învinge neapărat în această cursă electorală”, a declarat vicepreședintele Parlamentului, Ion Ceban.

La finalul ceremoniei a fost prezentată întreaga echipă a PSRM-ului ce va lupta pentru Administrațiile Publice Locale în mai multe orașe din țară:

Chișinău – Ion Ceban

Bălți – Alexandru Nesterovschi

Cahul – Evghenii Osadcenco

Basarabeasca – Piotr Pușcari

Briceni – Vitali Gorodinschi

Cantemir – Iurie Mihăescu

Călărași – Gheorghe Stratan

Căușeni – Ecaterina Baltag

Ceadîr-Lunga – Anatolie Topal

Cimișlia – Ghenadie Grosu

Comrat – Serghei Anastasov

Criuleni – Mihail Sclifos

Dondușeni – Ion Zloi

Drochia – Veaceslav Lupacescu

Edineț – Vitalie Guței

Fălești – Mihail Nani

Florești – Iurie Gangan

Glodeni – Ruslan Bernic

Hîcești – Olesea Brînză

Ialoveni – Serghei Canțîr

Leova – Aliona Briceag

Nisporeni – Nicolae Corciu

Ocnița – Victor Artamaniuc

Orhei - Marin Colun

Rezina – Valentin Rotari

Rîșcani – Andrei Tcaciuc

Sîngerei – Tatiana Luca

Soroca – Lilia Pilipețchi

Strășeni – Veaceslav Anghel

Șoldănești – Vadim Groza

Ștefan Vodă – Gheorghe Anghel

Taraclia – Carolina Popova

Ungheni – Ghenadie Mitriuc

Vulcănești – Mihail Onofrei.


Pub