/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Un turist englez, venit la Chișinău, a rămas șocat când a văzut cum o familie își sfințește mașina. „Nu am mai văzut așa ceva”

15 septembrie 2019, ora 14:19

Un turist din Marea Britanie, venit în vizită la Chișinău pentru câteva zile, a trecut printr-un adevărat șoc cultural. Acesta a mers să vadă Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Teodor Tiron” de pe strada Ciuflea din Chișinău, iar la ieșire, a văzut cum doi clerici sfințesc o mașină. 

„Nu am mai văzut așa ceva”, a spus Jordon Simons, vlogger englez.

Tânărul a vizitat Republica Moldova la finele lunii august. Acesta a sosit de la București cu trenul și s-a cazat în hotelul „Chișinău”: „Iată cum arată luxul, lux sovietic”, a spus vlogger-ul, arătându-le abonaților canalului său de Youtube camera din hotel.

Printre locurile pe care vlogger-ul le-a vizitat în Chișinău este și Memorialul „Eternitate” și cimitirul din apropiere. Englezul a mai rămas uimit de faptul că practic pe fiecare piatră funerară este încrustat portretul persoanei decedate.

Nici acest vlogger străin, ajuns în Chișinău, nu a trecut nepăsător pe lângă trecerile subterane din capitală și a menționat despre starea lor dezastruoasă și bezna de ele.

În schimb, Jordon Simons a rămas impresionat de beciurile de la Cricova și de vinurile moldovenești și, într-un final, acesta și-a îndemnat urmăritorii să viziteze Moldova.

Jordon Simons și-a lansat canalul de Youtube în 2014 și are până în prezent peste 17 milioane de urmăritori.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram