Mihail Bagas, înregistrat în cursa electorală din toamnă

Mihail Bagas a fost înregistrat astăzi,14 septembrie, în calitate de candidat independent pentru funcția de Consilier Municipal în Cnsiliul Municipal Chișinău (CMC).

Foto: Mihail Bagas/facebook

Anunțul a fost publicat pe pagina sa de facebook.

Potrivit lui, acestea vor fi primele alegeri în care va participa ca și concurent electoral, iar alegerea și decizia de a participa nu a fost una deloc ușoară pentru el.

Mihail Bagas / Sursa:Mihail Bagas/facebook

„Primul pas a fost unul greu. A trebuit să aleg pentru ce funcție să candidez, cea de Primar sau cea de Consilier Municipal, să fiu independent sau din partea unui Partid. Atunci soluția a venit din partea echipei mele, și anume de a lupta în această cursă electorală pentru funcția de Consilier Muncipal Independent.

Astăzi nu voi srie despre „dulcile” primisiuni electorale, cum au facut și vor face alți candidați. Eu nu voi răvăși aminitiile despre foștii „primari”, ci voi spune un singur lucru – Eu iubesc acest oraș! Și împreună cu echipa mea, în fiecare zi am demonstrat că ORAȘUL nu aparține politicenilor – ESTE ORAȘUL NOSTRU. Oraș care îl construim împreună și pentru care vom lupta!

Pe această cale vreau să le mulțumesc părinților mei, echipei și tuturor cetățenilor care au încredere în mine și care au semnat pentru candidatura mea.

Eu nu sunt singur – Noi suntem mulți!”


Pub