14:08:39 16.04.2024
Stiri

Usatîi acuză reprezentanții „ACUM" că ar avea o „memoria scurtă”: „Prea repede au uitat cum e să stai în opoziție și să ceri mai multe secții de votare în străinătate. Este o bătaie de joc”

Partide/Comunicate 14.09.2019 10:31 Vizualizări2238 Autor: Ziarul National
Usatîi acuză reprezentanții „ACUM Facebook


Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, crede ca reprezentanţii Blocului „ACUM”, odată ajunşi la guvernare, au uitat de revendicările pe care le aveau fiind în opoziţie. În speţă, Usatîi atrage atenţie la numărul secţiilor de votare deschise în circumscripţia nr. 50, Europa de Vest.

„Prea repede au uitat cum e să stai în opoziție și să ceri mai multe secții de votare în străinătate. Decizia Guvernului de a majora numărul de secții pentru circumscripția 50 (Europa Vest) de la 83 la 85 este o bătaie de joc față de cetățenii care i-au susținut când erau în opoziție și când cereau mai multe secții de votare pentru cetățenii din diasporă, scrie acesta pe Facebook.

Potrivit lui, actualii membri ai Cabinetului de Miniștri au uitat că, inclusiv grație moldovenilor din diasporă, care i-au votat, au ajuns în jilțurile guvernamentale.

„Cu ce-i răsplătește „ACUM” pe moldovenii de peste hotare? Răspunsul este pe față – cu diminuarea rolului acestora în procesele electorale”.

Usatîi a mai adăugat că la fel ar sta lucrurile și în ceea ce privește „dezoligarhizarea, ancheta fraudei miliardului, pedepsirea celor vinovați și alte promisiuni cu care au cumpărat alegătorii în campania electorală”.

Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md