Linkuri accesibilitate

Jurnalistul Vasile Năstase este candidatul Blocului ACUM în circumscripția nr. 33, la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie


Vasile Năstase
Vasile Năstase

Jurnalistul Vasile Năstase este candidatul Blocului ACUM în circumscripția uninominală nr. 33, în cadrul alegerilor parlamentare noi din 20 octombrie. Candidatul a fost prezentat astăzi de către vicepreședinta Partidului Platformei Demnitate și Adevăr, Inga Grigoriu, care îl descrie ca fiind un „om al rezistenței, deputat în primul Parlament, care a semnat Declarația de Independență, cunoscut jurnalist, om al demnității și răbdării”.

Vasile Năstase menționează că, dacă devine deputat, va veni cu un pachet de proiecte de legi care vor îmbunătăți situația oamenilor. Acestea vizează lupta cu corupția, plafonarea salariilor, revizuirea dosarelor politice de rezonanță etc. El spune că știe cu ce probleme se confruntă locuitorii circumscripției nr. 33 și deja și-a făcut cinci dosare pe aceste localități, la care va lucra echipa sa.

„Cel mai mare lucru pe care trebuie să-l facem este să întoarcem credibilitatea instituțiilor internaționale și a oamenilor în instituțiile statului”, a declarat Vasile Năstase la lansarea candidaturii sale.

La alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, în circumscripția nr. 33 a fost ales deputat Andrei Năstase, care este și fratele lui Vasile Năstase. Andrei Năstase a renunțat la mandat în favoarea funcției de vicepremier, ministru al afacerilor interne. Circumscripția nr. 33 include comuna Trușeni, orașul Durlești, comuna Băcioi, orașul Codru și orașul Sângera.

XS
SM
MD
LG