/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/FOTO/ Polițiștii de frontieră ar putea purta ecusoane în loc de legitimații. Cum arată cele trei modele propuse de Vasiloi

missing
14 septembrie 2019, ora 12:00

Angajații Poliției de Frontieră ar putea purta ecusoane în loc de legitimații. Cu o inițiativă în acest sens a venit șeful instituției, Rosian Vasiloi. Potrivit lui, legitimațiile trebuie înlocuite pentru că acestea dețin vizibil date cu caracter personal, care ar putea fi folosite împotriva polițiștilor de frontieră, cât și în alte scopuri ilegale.

„Noul ecuson nominal va oferi cetățenilor posibilitatea să cunoască cu cine vorbesc atunci când au în față nu doar un om cu epoleți. Acest ecuson le va proteja colegilor mei datele cu caracter personal. Ecusonul va conține logoul instituției, un număr care ar coincide cu seria legitimației de serviciu a angajatului și nimic mai mult”, a scris Rosian Vasiloi pe rețelele de socializare.

Totodată, șeful Poliției de Frontieră a solicitat ajutorul internaților pentru a stabili care este cel mai optimal ecuson și i-a îndemnat să voteze una din cele trei modele.

Foto: Facebook/ Rosian Vasiloi

Foto: Facebook/ Rosian Vasiloi

Foto: Facebook/ Rosian Vasiloi

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram