/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/VIDEO/ Blocul ACUM și-a lansat candidatul pentru circumscripția uninominală nr. 33, municipiul Chișinău

missing
14 septembrie 2019, ora 13:51

Blocului ACUM și-a lansat astăzi în fața Parlamentului Republicii Moldova candidatul pentru circumscripția uninominală nr. 33, municipiul Chișinău, Vasile Năstase, la alegerile parlamentare din 20 octombrie curent. 

„Voi veni cu un proiect de lege legat de dosarele politice, de dosarele de rezonanță ale tuturor celor care au fost încarcerați în penitenciarul nr. 13. Voi face în așa mod încât toate aceste dosare să fie revizuite”, a spus Vasile Năstase.

De asemenea, fostul parlamentar s-a adresat și către cetățenii din suburbiile Sângera, Băcioi, Codru, Durlești și Trușeni. „Cunosc problemele cu care vă confruntați. Consider că un deputat trebuie să aibă căderea către problemele localnicilor. Mi-am făcut cinci dosare pe aceste localități”, a declarat ex-deputatul.

Vasile Năstase este fratele lui Andrei Năstase, ministru al Afacerilor Interne. El a fost deputat în primul Parlament al Republicii Moldova și a fost printre cei care a semnat Declarația de independență.

Printre candidații înregistrați la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pentru alegerile parlamentare noi din 20 octombrie 2019 în circumscripția uninominală nr. 33, mun. Chișinău se numără: Svetlana Popa (Partidul Socialiștilor din Moldova), Nicolae Alexei (candidat independent), Veaceslav Nedelea (Partidul Democrat din Moldova).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram