Noua ediție din luna septembrie 2019 a revistei „AQUARELLE” este deja în vânzare!

În ediția din septembrie a Primei Reviste pentru Femeile din Moldova, veți face cunoștință cu legenda jurnalismului moldovean - Lorena Bogza și veți afla cum ProTV a reușit să își păstreze poziția de top timp de 20 de ani. Business lady Adriana Ticu va vorbi despre misiunea ei plăcută și provocatoare în calitate de director al salonului de frumusețe ADIT.

Сhirurgul-proctolog Olga Constantinică își va împărtăși experiența despre modul de protecție a sănătății. Centrul Medical EXCELLENCE va dezvălui secretul tehnologiilor unice de ultima generație. Veți descoperi MeaPlasma - o soluție profesională pentru frumusețe și sănătate.

Foto: „AQUARELLE”

Doar pe paginile revistei Aquarelle aveți posibilitatea să vă scufundați în amintirile de acum 16 ani - luna aceasta prima revistă din țară sărbătorește a 16-a aniversare.

Și, de asemenea, aflați cum să vă pregătiți copilul în mod corect de școală, învățați regulile muncii eficiente și alegeți cele mai bune proceduri de salon pentru dvs.

Mai multe detalii despre ediția din luna septembrie a revistei „AQUARELLE” puteți afla de pe site-ul www.aquarelGrăbiți-vă să cumpărați revista AQUARELLE, în toate chioșcurile din țară.


// console.log('no ads situation')