Stilistul Victor Micușa va candida la funcția de consilier municipal. „Cei care mă vor - Doamne-ajută, cei care nu - vă rog fără să turnați zoi!”

Stilistul Victor Micușa va candida la funcția de consilier municipal în Chișinău, pe lista Partidului Unității Naționale, condus de Traian Băsescu și Anatol Șalaru.

Foto: facebook.com/victor.micusa

„Ne putem tachina reciproc cu discuții gen de ce cutare a devenit cineva și de ce cutare nu a devenit cineva. Eu nu-mi fac griji pentru trecut - el deja s-a epuizat. Mă interesează mai mult viitorul. Conștientizând faptul că singura condiție a propriei bunăstări este tendința impetuoasă a celorlalți oameni spre frumos, făurire, prosperare și pace sunt pur și simplu obligat să-i orientez în direcția respectivă, obligat să creez pentru ei un mediu prosper, în care vor prospera ei înșiși”, a declarant Victor Micușa într-o postare pe pagina sa de Facebook. „Cei care mă vor - Doamne-ajută, cei care nu - vă rog fără să turnați zoi... ele pot să vă mai prindă bine. Mulțumim mult pentru încredere!”, a mai adăugat stilistul.

Reamintim că Partidul Unității Naționale a fost înființat în iunie 2017, de fostul liberal Anatol Şalaru.


Pub