Image-Description
Când și unde se va lansa Andrei Năstase în campania pentru Primăria Chișinău
Politic 13 septembrie 2019, 09:13 | 1619

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, anunță că pe data de 21 septembrie, după ce se va întoarce din vizita planificată în Statele Unite, se va lansa în campania electorală pentru funcția de primar al municipiului Chișinău.

Lansarea în campanie va avea loc la „Teatrul verde” din Capitală, a precizat Năstase, într-o emsiune la PRO TV Chișinău.

„Pe data de 21 voi avea lansarea candidaturii. Sper că vom ajunge cu bine până atunci. Sper că voi depune toate documentele la timp și în regulă și pe data de 21 am să invit toți simpatizanții din oraș și din afară să fie alături de candidatul blocului ACUM”, a declarat Andrei Năstase, citat de IPN.

De asemenea, liderul PPDA spune că este obligat să obțină la actualul scrutin în municipiul Chișinău un scor încă mai bun chiar din primul tur decât în alegerile precedente.

„Eu mă bazez pe încrederea pe care am avut-o de la oameni, pe faptele mele, pe ceea ce am făcut eu de-a lungul timpului și sunt încrezător că în ultima perioadă de timp, când aș fi avut alternativă: să stau în Parlament, să fac patru luni campanie, eu nu am ales să fac asta. Eu am ales să pun umărul la demontarea fostului regim”, a afirmat Andrei Năstase.

În alt cotext, politicianul consideră că coaliția de guvernare, formată de blocul ACUM și Partidul Socialiștilor, încă nu a realizat toate obiectivele propuse. Andrei Năstase spune că în niciun caz nu va „negocia adevărul și dreptatea”.

Opinia ta contează. Comentează!