„Politica nu înseamnă confort financiar”. Ilian Cașu dezvăluie motivul pentru care a intrat în politică

by D M
Distribuiti mai departe...

„Politica nu înseamnă confort financiar, ci dorința de a schimba starea lucrurilor în bine pentru cetățeanul de rând”. O spune vicepreședintele Partidului Nostru, Ilian Cașu, într-un interviu pentru AloCapitala.

Politicianul susține că unii aleși ai poporului nu sunt deloc capabili să conștientizeze care este interesul public, iar politica de pe Bâc e dominată de interese de grup și de partid.

Cât despre decizia sa de a intra în politică, după mai bine de douăzeci de ani de experiență de politolog, Ilian Cașu explică că dorește să reprezinte și să apere interesul public cetățenesc. 

„Mereu am făcut abstracție de prostie și m-am concentrat pe munca pentru chișinăuieni”, susține politicanul în contextul calomniilor și presiunilor lansate la adresa sa în ultimii patru ani. Cașu spune că, întotdeauna, și-a îndeplinit corect și responsabil obligațiunile sale de consilier municipal, activitate ce implică multă dedicație și muncă chiar și în weekend.

Ilian Cașu este unul dintre candidații „Partidului Nostru” în Consiliul Municipal Chișinău, la alegerile locale din 20 octombrie.

DIN PRIMA SURSĂ: INTERVIU CU ILIAN CAȘU, CONSILIER MUNICIPAL


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...