FRANKFURT 2019: Primul MINI electric din istoria mărcii – Reportaj Video AutoBlog.MD

De mult timp îşi doreau unul şi iată că acum îl au! Britanicii de la MINI au prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt primul lor electromobil de serie. Se numeşte MINI Cooper SE şi reprezintă un nou capitol în istoria mărcii.

Noul MINI electric şi reacţiile pe care le-a primit l-au făcut instant un model cheie. Există informaţii că a fost precomandat deja în peste 45000 de exemplare, asta chiar dacă are o autonomie de sub 300 de km. Celor de la MINI li s-au aprins ochii, văzând în asta o adevărată oportunitate, astfel încât în viitorul apropiat toată gama de modele va conţine doar motoare electrice!

Revenind puţin la caracteristicile tehnice, aflaţi că noul MINI Cooper SE are un motor electric ce oferă 184 CP şi 270 Nm de cuplu, iar la ale sale 1.365 de kg poate oferi performanţe similare unei maşini sport compacte: acceleraţie de la 0 la 60 km/h în 3.9 secunde şi de la 0 la 100 km/h în 7.3 secunde!

Te invităm să vezi mai multe detalii despre automobil:

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA FRANKFURT

GALERIE FOTO (sursă: Carscoops)

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/