FRANKFURT 2019: Noul BMW Vision M NEXT, un viitor vârf de gamă sport – Reportaj Video AutoBlog.MD

Nu degeaba BMW arată în premieră publică la Salonul Auto de la Frankfurt conceptul BMW Vision M NEXT şi ediţia de adio a modelului sport i8, a cărui producţie va fi încheiată în aprilie 2020. Acesta este un semn clar că bavarezii au demarat deja un proces de dezvoltare a unui posibil urmaş, la fel hibrid, care ar putea schimba litera “i” în favoarea uneia “M”.

Prototipul vine să prevestească viitorului electrificat al brandului BMW M, punând accentul pe conducătorul antrenat activ în procesul de conducere. Tehnologiile inteligente de la bord oferă asistență cuprinzătoare, dar şi sunt atent orientate pentru a se transforma într-un şofer virtual la nevoie.

BMW Vision M NEXT este un plug-in hybrid cu 600 de CP, ce poate face 0-100 de km/h în doar 3.0 secunde! Sistemul de propulsie oferă posibilitatea de a alege între un sistem electric de tracțiune integrală și o tracţiune spate pură, fie acţionat de motoarele electrice, fie de un motor pe benzină cu patru cilindri, respectiv. Autonomia în regim electric se ridică la 100 de km!

Te invităm să vezi mai multe detalii despre automobil:

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA FRANKFURT

GALERIE FOTO (sursă: BMW, Carscoops)

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/