FRANKFURT 2019: Noul BMW G21 primeşte tuning de calitate de la Alpina – Reportaj Video AutoBlog.MD

Prezentată chiar în primele zile ale verii, noua generaţie BMW Seria 3 în caroserie Touring a ajuns rapid în mâinile atelierului Alpina. Aceştia au avut la dispoziţie practic trei luni de zile pentru face gata pentru Salonul Auto de la Frankfurt unul dintre primele programe de tuning de pe piaţă pentru acest model.

Rezultatul este pe măsura aşteptărilor. Un automobil de familie care la prima vedere nu este un “monstru” pe roţi, însă care este capabil de performanțe decente şi uimitoare. La bază are modelul M340i cu un motor cu şase cilindri în linie, din care s-au stors chiar mai mulţi CP decât oferă un BMW M3 CS de generaţie precedentă!

Un propulsor actualizat şi alte manipulări făcute pentru a putea stăpâni în siguranţă surplusul de putere se ascund într-un corp foarte frumos, sub un habitaclu tapiţat cu piele naturală imaculată şi între nişte roţi cu jante cu design legendar.

Te invităm să vezi mai multe detalii despre automobil:

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA FRANKFURT

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/