Altercația dintre Pavel Grigorciuc și Nicu Șendrea, investigată de procuratura capitalei: „Victima a fost supusă examinării medico-legale și internată în spital”

Altercația dintre Pavel Grigorciuc și procurorul Nicu Șendrea va fi investigată de Procuratura municipiului Chișinău, Oficiul Botanica. În acest sens, a pornit o cauză penală pe faptul agresării fizice asupra lui Șendrea.

Foto: UNIMEDIA

În cadrul cauzei penale, Procuratura municipiului Chișinău, Oficiul Botanica, a ridicat probe video, precum și a audiat martori oculari ale celor întâmplate.

Cauza penală a fost pornită în temeiul bănuielii rezonabile de comitere a infracțiunii de huliganism prevăzute de articolul 287 alin. (2) al Codului penal. Potrivit legii, această infracțiune se pedepseşte cu amendă în mărime de la 750 la 1350 unităţi convenţionale (1 unitate convenționată este echivalentă sumei de 50 lei) sau cu închisoare de până la 5 ani.

Amintim că în după amiaza zilei de miercuri, 11 septembrie 2019, un procuror a fost agresat fizic de către cetățeanul Pavel Grigorciuc, în timp ce primul ieșea din Curtea de Apel Chișinău.

Acesta i-a aplicat lovituri în diferite regiuni ale corpului, astfel încât victima a fost supusă examinării medico-legale și internată în spital.


Pub