FRANKFURT 2019: Noul Mercedes-Benz GLE Coupe, concurentul noului BMW X6 – Reportaj Video AutoBlog.MD

Coincidență? Nu prea credem! Noul Mercedes-Benz GLE Coupe a debutat în premieră mondială la Salonul Auto de la Frankfurt , fiind prezentat exact cu câteva zile înainte de acest mare eveniment. Dar tot aici, în premieră publică a fost expus şi concurentul său direct, noul BMW X6 despre care v-am povestit, un SUV coupe lansat la fel în această vară.

Noul GLE Coupe a crescut în dimensiuni şi se deosebeşte de un GLE obişnuit prin forma caroseriei, având un parbriz simţitor mai înclinat, dar şi un acoperiş care se lasă pe spate. Partea posterioară are un design diferit adaptat noului corp şi dacă tot am menţionat-o, aflaţi că şi portbagajul a crescut în volum.

Designul interior al noului GLE Coupe practic nu are nici o deosebire de cel dintr-un GLE obişnuit. Şi aici lucrurile sunt unificate, cu excepţia faptului că în nivel de echipare de bază are mai multe lucruri, gen scaune sport sau panou de bord tapiţat cu piele artificială (pentru un GLE este o opţiune). În rest, toate dotările la capitol tehnic, electronic, siguranţă şi asistenţă sunt identice.


Pub