Ambuteiaje în toate sectoarele capitalei. Vezi pe ce străzi poți circula mai ușor

În această seară, un flux majorat de transport se înregistrează pe mai multe sectoare de drum din capitală.

Foto: UNIMEDIA

În sectorul Buiucani, ambuteiaje s-au format pe str. M.Viteazul, pe segmentul străzilor Albișoara – Columna, în sectorul Centru - pe bd.Ștefan cel Mare, pe segmentul străzilor Armenească – Ismail și pe str.București de la str. Ciuflea în direcția str.Tighina.

În sectorul Botanica se circulă mai greu pe bd.Dacia (viaduct), în direcția str.Ciuflea – București, iar în sectorul Ciocana, la intersecția cu sens giratoriu Tutun CTC.

Nici șoferii care circulă prin sectorul Râșcani nu au scăpat de ambuteiaje, în special pe str. Calea Orheiului intersecție cu sensul giratoriu bd. Renașterii Naționale și pe str.Bogdan Voievod, în direcția sensului giratoriu Florilor – Renașterii Naționale.

Cei care se deplasează din sectorul Râșcani (Poșta Veche) în direcția intersecției cu sensul giratoriu Cricova (km 11), pot să circule pe str.Doina - șos.Balcani, pentru a ocoli intersecția străzilor C.Orheiului – Studenților. Iar cei care se deplasează din sectorul Ciocana în direcția intersecției cu sens giratoriu Cricova (km 11), pot să circule pe str. N.Milescu Spătarul – Bucovinei pentru a ocoli intersecția străzilor C.Orheiului – Studenților. Cei care se deplasează din sectorul Buiucani, spre sectorul Râșcani sau Ciocana, pot să circule pe șoseaua Balcani, ulterior deplasându-se pe str.Petricani sau str.Doina. Iar cei care se deplasează din sectorul Ciocana sau Râșcani spre sectorul Buiucani pot să circule pe str.Petricani – șos.Balcani (M 1).


Pub