02:36:09 19.04.2024
Stiri

PD susține că ministrul Vadim Brînzan l-ar fi pus pe CUMĂTRUL său director la APP: „Guvernul celor ...99 de cumetri! Da, mai sunt și fini, nași, lăturași politici”

Partide/Comunicate 12.09.2019 19:58 Vizualizări1404 Autor: Ziarul National
PD susține că ministrul Vadim Brînzan l-ar fi pus pe CUMĂTRUL său director la APP: „Guvernul celor ...99 de cumetri! Da, mai sunt și fini, nași, lăturași politici”


Reprezentanții Partidului Democrat (PD) susțin că noul șef al Agenției Proprietăți Publice (APP), Eugeniu Moraru, ar fi cumătru cu ministrul Economiei și Infrastructurii (MEI), Vadim Brînzan.

„Guvernul celor ...99 de cumătri! Da, mai sunt și fini, nași, lăturași politici. Le lipsește, însă, profesionalismul și dragostea față de acest popor. Pentru că, mulți dintre ei, reveniți „la muncă în Moldova”, vor pleca din nou peste hotare imediat ce pică Guvernul, doar cu „un CV îmbogățit cu activitate în guvernul unui stat””, se arată într-o postare plasată pe pagina de Facebook a PD.

Democrații trag jeratic la turta lor și afirmă că tot mai des sunt întrebați de oameni ce acțiuni întreprinde Guvernul, ce face președintele Dodon, în contextul în care viața lor „se înrăutățește pe zi ce trece”.

„Din păcate, aceasta majoritate hibridă a dat afară profesioniști din Guvern, dar și din multe alte instituții publice, iar în locul lor aduc cumătri, fini, nași, foste soții ori concubine (un ministru „gastralior” știe despre cine este vorba)”, mai afirmă democrații.

De menționat că astăzi Ion Potlog, consilierul ministrului Vadim Brînzan, și noul director de la APP, Eugeniu Moraru, au susținut o conferință de presă în legătură cu construcția „Arenei Chișinău”. Cei doi au afirmat că „Arena Chișinău” ar putea costa bugetul de stat mai mult decât cele 43 de milioane de euro anunțate inițial ca investiție în construcția obiectivului. Cei care au pregătit proiectul Arenei nu au prevăzut și lucrările de conectare a acesteia la utilitățile publice, iar din acest motiv costurile vor crește.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md