(video) Valeriu Climenco, candidatul Partidului Șor la funcția de primar al capitalei: „Chișinăul este departe de Orhei, în plan de dezvoltare”

Valeriu Climenco este candidatul Partidului Politic ȘOR la alegerile locale din 20 octombrie pentru municiupiul Chișinău. Concurentul electoral a fost prezentat de Ilan Șor printr-o adresare video în cadrul conferineți de presă.

Foto: UNIMEDIA

„Din păcate, capitala nu are cu ce se mândri. Chișinăul este departe de Orhei, în plan de dezvoltare. De ce orașul nu s-a dezvoltat? Deoarece în Chișinău nu a fost un gospodar cu mintea lucidă. Au fost politiceni mincinoși, guralivi și hoți. În decursul campaniei electorale eu voi spune despre minciunile actualei guvernări”, a declarat Valeriu Climenco.

De menționat că Valeriu Climenco a mai candidat la șefia capitalei, începând cu anul 1999 din partea Mișcării social-politică Ravnopravie.

UNIMEDIA precizează că Pavel Verejan este candidatul din partea Partidului Șor la funcția de primar al orașului Orhei. Anunțul a fost făcut de Ilan Șor printr-o înregistrare video, prezentată celor prezenți ieri, 10 septembrie.


Pub