(video) S-a „lepădat” de Guvern: Ce face Nicolae Eșanu după ce s-a concediat de la Ministerul Justiției și după anularea concursului privind judecătorii CC

Fostul secretar de stat al Ministerul Justiției, Nicolae Eșanu, a decis să „ia o gură de aer”. După ce s-a concediat de la Ministerul Justiției, iar concursul cu privire la funcțiile de judecător al CC a fost anulat, Nicola Eșanu a decis să se odihnească.

Aflându-se pe holul Parlamentului, în așteptarea de a fi audiat de Comisia de anchetă privind concesionarea Aeroportului, reporterul UNIMEDIA i-a acordat câteva întrebări.

Eșanu spune că la moment stă acasă și se odihnește. Acesta a mai adăugat că încă nu se gândește să se angajeze, iar cât privește activitatea Ministerului Justiției, Eșanu a declarat că despre activitatea acestei instituții se informează doar de la TV.

UNIMEDIA amintește că Nicolae Eșanu și-a dat demisia, pe data de 7 iulie, din funcția de secretar de stat la Ministerul Justiției. Asta, în timp ce a fost anunțat câștigător al concursului desfășurat de Parlament, cu privire la ocuparea funcțiilor de judecător al Curții Constituționale. Ulterior, Legislativul a anulat concursul, numind în funcție alte două persoane.


Pub